27 mei 2018

Sleepdagje



Mijn auto staat nog steeds bij de garage nadat een huurder het olievat kapot heeft gereden, dus ondanks de aanbeveling van de sportarts om 'rustig' te blijven vliegen en ondanks de fantastische weersvoorspelling zag het er naar uit dat ik niet naar Maillen zou kunnen. Gelukkig had Rene wel zin in een dagje uit met zijn auto, zodat ik twee startjes kon maken. De schouder protesteerde nauwelijks en ook de pijn in m'n rug en heupen had ik effectief onder controle dus ik mikte op een wat langere vlucht rond drie uur toen er overal cumultjes verschenen.
Maar jarenlang weinig krachttraining en heel weinig vliegen heeft m'n vliegvaardigheid niet bepaald verbeterd. Het lukt me gewoon niet om te centreren of op welke manier dan ook wat hoogte te winnen. Het lukte zelfs niet om de landing wat uit te stellen. Ik ben weer helemaal terug bij af.
Dus moet ik leren dezelfde lol te hebben in een eenvoudig glijvluchtje die beginners hebben als ze zonder begeleiding van een instructeur de lucht in mogen. Hetzelfde enthousiasme als er niks fout gaat. Gewoon genieten van het buiten spelen met vrienden.
Ik moet leren dat vliegen niet de essentie van mijn leven is, maar gewoon een hobby. Ik ben op de goeie weg maar het verdriet en de frustratie blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten