16 juli 2019

Taak 2


Ik ben te moe en het is te laat voor een lang verhaal, maar iets van deze topdag moet toch geblogd natuurlijk. De sfeer in de staf is geweldig. De grote Dario is altijd sterk en galant. Met de knappe Marzio bespreek ik de vlucht. De schattige Ivan houdt de deur voor me open. En Kirsty vertaalt indien nodig. Glauco rookt alleen nog buiten de bus, Lucio maakt droge grappen, Giovanni loopt met een enorme smile te genieten van het enorme werk dat ze het afgelopen half jaar verzet hebben. Dut sot control! De deelnemers hebben bizar turbulente lucht doorstaan, maar Jamie en ik hadden alleen heerlijke zachte bellen en een fijn landingsbriesje. Jamie was helemaal dolgelukkig na een heel jaar niet-vliegen, en ik was dik tevreden met m’n vluchtje en heel beste landing. Op weg terug naar Bordano volgden we de live stream over de leadgaggle met Christian, Peter, Primoz en zowaar onze eigenste Juicy! Kirsty en ik bleven juichen, John Smith werd genoemd en Alex Ploner en Mario Alonzi. De andere vrijwilligers kennen eigenlijk alleen de Italiaanse piloten dus we moesten uitleggen wie wie is, maar dat maakte het alleen maar spectaculairder, het besef hoeveel ongelooflijk goeie piloten we weer bij elkaar hebben.
Op goal bleek Manfred natuurlijk weer een heel eigen sluiproute gekozen te hebben, meesterlijk. Veel piloten op goal waren nog vet onder de indruk van de lucht bij de laatste piek waar ze langs moesten, een groot aantal heeft de taak niet gerond. Petr en Nils kwamen na de deadline binnen dus ze krijgen de punten niet die ze dachten te scoren met hun vijf uur in de lucht. Na de regen van gisteren opnieuw reden tot klagen.
Met de voltallige staf in de tent gegeten en daarna snel naar huis om in ieder geval voor elf uur in bed te liggen, want morgen moet ik de wekker echt op zes uur zetten anders ben ik te laat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten