03 februari 2013

Bijna net zo leuk als vroeger


Coens dagelijkse routine volgend stonden we vroeg op om met een termoskop koffie naar het strand te lopen, om vast te stellen of de surf goed was. Het was bijna ideaal voor beginners en de hele ochtend leerde ik op de board staan, van spreidstand naar surfstand verstappen, peddelen en golven pakken. Superleuk en volgens Coen en Cherie deed ik het ook nog supergoed, kennelijk heeft het me een uitstekende basis gegeven om de afgelopen jaren vaak te SUPpen op Camerons rivier.
Na een lunch en een hoop getreuzel omdat we behoorlijk afgedraaid waren mikten redden we naar Hamden, een typisch alpendorpje. Prachtige omgeving, gigantische kaarsrechte naaldbomen, heerlijke lucht. Wandelingetje een klein bergje op, daarna twee uur weken in de zwavelbaden. Dat was ook lekker maar je moest een badpak aan en in sommige baden zat chloor. Op elke hoek stonden drie ‘ lifeguards’ kennelijk verwachten ze elk moment een monsterachtige killergolf.
Na een heerlijke Indier reden we met fijne ouwelullemuziek, babbelend over twintig jaar geleden en hoe goed het was met ons zevenen (Kees, Ludolf, Eelco, Ed & Jacqueline, Coen en ik, jongens waren we, maar leuke jongens) nog voor middernacht naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten